Nová městská kola tokyobike

Nové modely městských kol tokyobike. Singlespeed Ace Limited edition a Mini Velo k dispozici v prodejně urbane.

Nová městská kola tokyobike

Po úspěšné kampani s výrobcem sportovní obuvi New Balance, ze které vzešly dvě barevné verze modelu Classic Sport (Matt Navy a Matt Mustard) přichází na trh limitovaná edice modelů Singlespeed Ace. Edice vznikla ve spolupráci s hotelem Ace, který kola tokyobike nabízí k pronájmu pro své hosty v San Francisku, Londýně nebo New Yorku.

tokyobike Singlespeed Ace

Singlespeed Ace Hotel jsou dostupná v barevných provedeních Steel Blue, Vermillion, Juniper a Gold. Stejně jako New Balance jsou i kola v této edici provedena v matovém finiši. Stylový design doplňují kožené sedlo Brooks a gripy Gropes. Na rozdíl od standardní kolekce tokyobike Singlespeed jsou Ace připravena pro montáž doplňků jako jsou blatníky či nosiče.

Městská kola tokyobike Ace Hotel Gold
Městská kola tokyobike Ace Hotel Juniper
Městská kola tokyobike Ace Hotel Steel Blue
Městská kola tokyobike Ace Hotel Vermillion

Limitovaná edice Ace je v prodeji za 26 500 Kč.

tokyobike Mini Velo

Dalším členem rodiny tokyobike, který se objeví v ulicích Evropy je Mini Velo . Model, který je na svém domácím japonském trhu známý pod značkou tokyobike 20. Charakteristickým znakem nejhravějšího tokyobike jsou dvacetipalcová kola. Díky nim můžete akcelerovat jako sprintér, obratně se vyhýbat nástrahám velkoměsta jako zajíc a zažít perfektní odezvu kola na každý váš povel. Kompaktní rám ve velikostech 45 nebo 55 cm dělá kolo snadno přenosným a skladným.

Městská kola tokyobike Mini Velo
Jak už je u tokyobike zvykem i Mini Velo vám dodá jedinečnost díky pestré škále dostupných barev, a to v matových odstínech Brick, Ivory nebo Mint.

Cena Mini Velo je 20 700 Kč
Podrobnosti zde