Dárky od Ježíška

Přemýšlíte, čím pod vánočním stromečkem obdarovat děti, cyklisty, rodinu a přátele? V tokyobike najdete dárky pro každého! Inspirujte se naším prvním výběrem pro ty nejmenší, díky kterým zažíváme to pravé kouzlo Vánoc.

Dárky sice nosí Ježíšek, přesto jsme ale vybrali pár produktů pro děti, které ocení i rodiče, a které v dopise pro Ježíška možná chyběly.

Netradiční zvonek v podobě ikonické japonské kočky Lucky Cat udělá parádu na každém dětském kole. Nebo odrážedle či koloběžce. U dětí zaručený úspěch, to máme už z obchodu vyzkoušené.


>> Koupit zvonek Giza Lucky Cat

Dětská termoska Kinto na výlet i do školky, na teplý čaj i studený džus. Dvouplášťová nádoba se bude maminkám dobře vymývat, pítko s brčkem (nebo bez) ocení zase děti.


>> Koupit termosku Kinto Play Tumbler

A co třeba úplně první kolo pod stromeček? Na takové dárky se nezapomíná! Odrážedlo tokyobike Paddle se řadí mezi nejlehčí na trhu a je tak ideální pro seznamování s jízdou.

>> Koupit odrážedlo tokyobike Paddle

Univerzální, ale vysoce kvalitní světla Bookman v mnoha barvách můžete pořídit dětem každého věku. Pomocí gumiček se připnou na kolo, koloběžku i kočárek. Hravé, jednoduché, ale stále designové.


>> Koupit kapesní světla Bookman

Náš poslední tip na skvělý dárek pro děti i dospívající je batoh Mini Rolltop od značky Goodordering. Vsadíte tak na kvalitní materiály a design, který vydrží roky. Tenhle batoh zvládne projít přes celou základku až na střední a věříme, že ho užije jak vysokoškolák-minimalista, tak malý výletník.


>> Koupit batoh Goodordering Rolltop Mini Backpack