Pojištění jízdních kol

Zvažujete koupi nového jízdního kola, ale trápí vás obavy z jeho ztráty v důsledku krádeže nebo nehody? Máme pár nápadů, které vám zajistí klidný spánek.

pojisteni kol

Čas od času se setkáme s obavami našich zákazníku o jejich nové jízdní kolo. Městská cyklistika s sebou přináší nejen radost z alternativního způsobu přepravy, ale také obavy o kolo. Ať už jde o nebezpečí krádeže, nebo poškození kola dopravní nehodou, máme pro vás možnost řešení ochrany.

Ve spolupráci s ERV Evropskou cestovní pojišťovnou nabízíme pojištění jízdních kol. Tento produkt poskytuje náhradu škody a možnost nahradit poškozené nebo ukradené kolo.
Široký rozsah rizik, které pojištění kryje zahrnuje mimo jiné krádež z volného prostranství, loupež, poškození či zničení nehodou nebo vandalismem.

Na rozdíl od běžného pojištění domácnosti nemusíte mít kolo zamčené ve sklepě, aby vám pojišťovna zaplatila za jeho ztrátu. Stačí, aby bylo kolo zamčeno lankovým zámkem klidně k lampě na ulici a již máte nárok na výplatu pojistného krytí.
Současně jste pojištěni i pro případ, že si na kole natlučete. Už samotná nehoda je velmi nepříjemná, a proto přijde vhod, že škody na kole jsou kryty pojistkou.
Pojištění je možné sjednat na nové kolo, ale i na kolo starší.

Výše pojistného se stanovuje dle hodnoty kola, například pojištění kola v hodnotě do 20.000,- stojí na rok 1 390,- nebo na dva roky 2 190,-
Spoluúčast v případě krádeže činí pouze 10% z pojistné hodnoty, v případě poškození pak 20%.

Pojistku jednoduše sjednáte během několika minut přímo v naší prodejně a kolo je pojištěno okamžitě.

Detailní informace o podmínkách pojištění vám rádi poskytneme osobně v naší prodejně nebo emailem na adrese info@urbane.cz.