Víkend patří tatínkům

Na třetí červnovou neděli připadá Den otců a my jsme rádi, že se tento den stále více dostává do popředí a po květnovém Dni matek se tak nezapomíná ani na tatínky. Udělejte tomu svému radost! Inspirovat se můžete naším výběrem dárků nejen pro nadšené cyklisty.

Sada nářadí Silca
Máte šikovného tátu - kutila, který se rád zavírá v dílně, kde kutí, opravuje, čistí a vymýšlí? Všechno spraví? Pak ho určitě potěší sada nářadí od značky Silca, zasazená v luxusním dřevěném pouzdře. Tahle sada imbusových klíčů ve špičkové kvalitě se v žádné dílně neztratí a bude radost takové balené otevírat!

Plátěné tenisky Novesta
Ikonické Novesty pro všechny! Jedinečný a lehce zapamatovatelný design tenisek ze Slovenska si zamiluje každý. Novesta boty jsou ručně vyráběny tradičním způsobem a za použití přírodních materiálů jako je kaučuk, len, bavlna nebo vlna. Dostupné máme tři barvy, včetně bestselleru Novesta Star Master 99 v béžové barvě.

Vysněné městské kolo Classic Sport
Možná hledáte velkolepý dárek pro skvělého tátu, možná si tatínci chtějí udělat radost sami. S modelem Classic Sport nešlápnete vedle. S tímhle kolem skvěle projedete městskou džunglí, a to i v saku a slušných kalhotech do práce. Stejně jako si na něm užijete víkendový výlet za město s rodinou.

Dozrál čas na kožené sedlo Brooks
Není cyklista, který by ani jednou nezatoužil po ikonickém koženém sedle legendární značky Brooks England, které je na trhu už od roku 1898. Pokud je váš otec cyklista, obzvlášť pak milovník dálkové cykloturistiky, stejně jako městských kol, pak možná právě o takovém sedle sní. Dárek pro fajnšmekry jak má být!

Batoh Disappear Sewings, parťák navěky
Batohy od sicilské značky Disappear Sewings ocení všichni rozlítaní muži v jednom kole, co potřebují spolehlivého parťáka do města i mimo něj. Batoh pojme vše potřebné na celý den a díky špičkovému zpracování se o své cennosti nemusíte bát ani v dešti. Kvalitní italské plátno je speciálně upravené tak, aby byla zajištěna kompletní voděodolnost. Každý kus je originál a batoh se stane dárkem, který vydrží navěky.

Pro sportovce tokyobike Sport
Lehké městské kolo okořeněné ryze sportovními prvky ocení větší sportovci, kteří i ve městě upřednostňují mrštnost a svižnější tempo jízdy. S devíti převody se tohle kolo stane i dobrým víkendovým parťákem na delší jízdy než jen do práce. V matné černé bude pánům slušet!

Airbag na kolo
Táto, opatruj se! V autě jezdíme připoutáni a se zabudovanými airbagy. Na kole jsme stále často za rebely. Naštěstí existuje airbag také pro cyklisty, od švédské značky Hövding. Tento revoluční vynález poskytuje až 8x lepší ochranu než tradiční cyklistické přilby. Pokud se váš otec brání helmě, pořiďte mu airbag! Vše je schováno v límci, který máte při jízdě na krku a přitom je vaše hlava maximálně chráněna díky aktivnímu čidlu, které monitoruje pohyb až 200x za vteřinu.

Laserové kolo pro cyklistu
Dárek pro každodenní městské jezdce. Laserové světlo Beryl promítá pár metrů před cyklistu obrys kola, což upozorňuje nejen auta, která mohou cyklistu v mrtvém úhlu snadno přehlédnout, ale také nepozorné chodce, kteří přecházejí vozovku se zrakem ve svých telefonech. Vychytávka, na kterou nedáme dopustit, přitom taková blbost, co? :)

Díky, táto!
Nevybrali jste nebo si netroufáte na překvapení? Možná už žádný dárek nestíháte pořídit. Pak vám rádi nabídneme dárkový poukaz na vámi vybranou částku. Obdarovaný si pak může vybrat sám, podle svého gusta, ať už u nás v karlínském obchodě nebo z nabídky online. Tak krásný Den otců.