Zimu máme rádi!

Zima ještě zdaleka nekončí. Tak proč si ji neužít? My vám pomůžeme postarat se, abyste zůstali v teple. Zahřát nohy, udržet teplo v konečcích prstů ruky nebo si nést s sebou teplé kafe si můžete i díky ikonickým produktům z dílen japonských designerů. Stačí si vybrat!

Rukavice EVOLG
Rokubute – tak se řekne rukavice japonsky pozpátku. Přeneste si dětskou slovní hříčku do angličtiny a máte EVOLG. Značka snoubí tradiční pletené rukavice s hravým designem a japonskou vynalézavostí – konečky prstů rukavic mají vodivá vlákna, která umožňují ovládání dotykových obrazovek. Už tedy žádné stahování rukavic, kdykoliv se potřebujete pošťourat v telefonu!


Rukavice v naší nabídce najdete zde

Ponožky Nishiguchi Kutsushita
Pletené vlněné ponožky - co víc si naše zmrzlé palce mohou přát do podzimních plískanic? Když si v roce 1950 pan Katsuji Nishiguchi koupil první pletací stroj a začal vyrábět ponožky, netušil, že za víc než 70 let budou jeho skvělé nápady hřát nohy lidem po celém světě. Kombinace tradiční řemeslné výroby a prvotřídních materiálů jako jsou vlna, mohér nebo kašmír dělají z nošení ponožek Nishiguchi Kutsushita rajský zážitek.


Kompletní nabídku ponožek najdete zde

Termosky a hrnky Kinto
Kinto reprezentuje naprostou špičku v produktovém designu. V posledních letech nás tato značka pravidelně zásobuje novinkami, které prostě chceme mít. Tentokrát vybíráme jejich termohrnky To Go Tumbler. Ať už si člověk chce vychutnat horké kafe o chvíli déle nebo pít svařák do posledního doušku teplý tyhle hrnky jsou jasná volba. A hlavně už můžeme jednou pro vždy skoncovat s jednorázovými kelímky!


Termohrnky a další skvělé produkty Kinto najdete zde