Back(pack) to school

Prázdninové radovánky už pomalu končí a školní povinnosti jsou za dveřmi. Ať to jsou větší žáci, školkové děti nebo studenti, všichni se už asi těší zpátky do lavic v normálním režimu. Rodiče nevyjímaje. Opětovná povinnost roušek je sice ve hvězdách, co ale víme jistě je, že na nový školní rok by se hodil nový batoh! Jaký padne vám?

Brašny, batohy, tašky, aktovky nebo malé batůžky. Potřebujeme je všichni. Někdo na písanky, sešity a učebnice, jiný na notebook, diář a nákup, další na velkou svačinu a jiný zase na spoustu drobností a pokladů. Na výběru batohu záleží! Někomu na barvě a designu, jinému na funkčnosti a kvalitě.

Připravili jsme proto výběr modelů Goodordering, z kterého si vybere každý. Společným prvkem těchto batohů je spojení hravého designu, praktičnosti a kvalitních materiálů. Více informací o této značce jsme sepsali v článku Příběh značky I. - Goodordering.

Rolltop mini backpack
Jedním slovem univerzál. Batoh v zázračné velikosti, která padne každému. Malým, velkým, dětem i dospělým. Školákům se do něj vejdou všechny těžké učebnice, studentům zase menší notebook. I větší náklad dobře unesete díky polstrovaným popruhům. Vkusný, praktický a velký tak akorát. Navíc nově dostupný ve 4 barvách.

Rolltop backpack
Populární batoh a větší brácha předešlého mini backpacku. Ten už je pro pořádně vytížené studenty. Nebo cestovatele. Díky rolovacímu vršku má batoh velké rozpětí objemu a vy se do něj sbalíte klidně na víkend v přírodě nebo nabitý celodenní zápřah. Nechybí polstrovaná přihrádka na notebook a spoustu praktických kapes. Dostupný je opět ve 4 barvách, včetně nové - eko zelené z recyklovancýh PET lahví.


Goodordering 3 v 1
Hledáte nějaké kombo? Ráno škola, v poledne rande, odpoledne práce? Pro takový maraton byla stvořena taška 3v1. Sbalíte do ní notebook, spoustu nezbytností, láhev s vodou do postranní kapsy, mobil, klíče a další drobnosti do předních přihrádek.

Na delší cestu nebo sportovnější look si z tašky uděláte batoh a tíhu hodíte pohodlně na záda. Na rychlé přebíhání v sukni máte tašku na ramena a pokud máte kolo se zadním nosičem, můžete použít jako brašnu a vrazit do práce nebo klidně na výlet. Taška 3 v 1 je dostupná v několika retro barvách i ve verzi Monochrome.

Goodordering Buggy
Dlouho jsme přemýšleli, zda do výběru školních batohů zařadit i tuhle všestrannou brašnu Buggy. Díky vysokoškolákům, kteří občas zamíří na přednášku jen s bločkem, tužkou a případně tabletem/notebookem, dostala ale zelenou :-). Ani malá, ani velká, dáte do ní to nejpotřebnější a může to být zrovna jenom zápisník s perem a lahví na pití. Navíc oceníte připnutí na řídítka, takže nemusíte mít kolo s nosičem, ale klidně využít bikesharing.


Dětský batoh Goodordering Mini
A nezapomínáme ani na ty nejmenší, i do školky je potřeba se sbalit! Proto je tu dětský batoh Goodordering Mini. Ten není o nic míň kvalitní než jsou dospělé verze. Také má spoustu kapes, polstrované popruhy, voděodolný materiál a reflexní pásky pro bezpečný pohyb ve městě. Lze ho také snadno připevnit na řídítka třeba koloběžky nebo kola.

Něco vám ještě chybí? Pak se zastavte v našem karlínském showroomu! Všechny dostupné modely a barvy jsou vystavené, můžete si je osahat, vyzkoušet, potěžkat, prohlédnout. A najdete tam i jeden model, který doprodáváme a v tomto výběru chybí. Těšíme se na návštěvu!