Řekni, kde ta kola jsou?

Jsou v tokyobike! Pokud se právě poohlížíte po městském kole a máte pocit, že je to momentálně trochu nedostatkové zboží, pak nejste daleko od pravdy. Městská cyklistika zažívá po nedávné virové epidemii celosvětovou renesanci. Pokud tedy toužíte po svém kole, pak se moc dlouho nerozhodujte a berte, dokud je co. To vaše vysněné je možná právě tokyobike.

CLASSIC SPORT
Základní a nejklasičtější model z nabídky tokyobike je věrný svému jménu. Mírně zdvižená řídítka zaručují svižnou, ale pohodlnou jízdu nejen po městě. Na výběr dle vaší výšky máme čtyři velikosti rámu a polomatné odstíny v osobitých barvách.



SPORT
Pro milovníky sportovní elegance i mrštnější jízdy na kole bylo stvořeno tokyobike Sport v matné černé. Čisté linie a černé doplňky dělají z tohoto modelu opravdového městského šviháka. Rovná řídítka, kratší představec a devět převodů vám dodá sportovnější tempo jízdy.


CLASSIC SPORT LIMITED EDITION
Lehké městské kolo klasického střihu, které je v limitované edici doplněno černými doplňky pro dokonale elegantní vzhled. Devět převodů zároveň poskytne svižnou, ale pohodlnou jízdu.

MINI VELO
Malá kola, velká zábava! Nejhravější z řady městských kol. Lehké mrštné kolo, které je díky své velikosti a malým dvacetipalcovým kolům snadno přenosné a skladné. Jízda na něm je obratná a zábavná.


Stavte se za námi v Karlíně, Šaldova 34 okouknout své vysněné kolo. Kola na fotografiích výše máme připravené na obchodě ihned k odběru. Pro aktuální nabídku modelů kol a dostupných barev nás prosím neváhejte kontaktovat na emailu info@urbane.cz nebo osobně v tokyobike v naší otevírací době od úterý do pátku 11 - 19 hodin a v sobotu 11 - 16 hodin.